İzmir de Ulaşım

Mutlu için güçbirliği yaptılar…

İESOB kongresinde koşulsuz Zekeriya Mutlu’yu destekleyeceklerini açıklayan İzmir Pide ve Gevrek İmalatçıları Odası yöneticileri, başkan Mutlu’ya özel pasta yaptırarak duygularını dile getirdiler.

02 Şubat 2018 Cuma 16:22
Mutlu için güçbirliği yaptılar…


İESOB kongresinde koşulsuz Zekeriya Mutlu’yu destekleyeceklerini açıklayan İzmir Pide ve Gevrek İmalatçıları Odası yöneticileri, başkan Mutlu’ya özel pasta yaptırarak duygularını dile getirdiler.

Genel kurulunu tamamlayan İzmir Pide ve Gevrek İmalatçıları Odası Başkanı Şükrü Erişen ile yönetim kurulu üyeleri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu’yu ziyaret etti.

Mayıs ayında yapılması beklenen İESOB genel kurulu öncesi başkan Mutlu’ya tam destek veren oda yöneticileri, özel hazırlattıkları ve üzerinde ‘Her zaman olduğu gibi tüm ekibimizle yanınızda olmaktan gurur duyarız’ yazılı pastayı Mutlu’ya sundular.


Göreve hazırız
Zekeriya Mutlu’dan çok şey öğrendiğini ifade eden oda başkanı Şükrü Erişen, ‘Zekeriya Mutlu bizim ustamızdır, ailemizden birisidir, ağabeyimizdir. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Oda yönetimi olarak kongre sürecinde üzerimize düşecek her türlü vazifeye hazırız, başkanımızın arkasındayız’ dedi.

Esnaf teşkilatının Mutlu gibi yetişmiş esnaf liderlerine ihtiyaç duyduğunu söyleyen Erişen, ‘Zekeriya Mutlu yıllarını esnaf teşkilatına hizmete adamış, bu yolda saçını ağartmış bir büyüğümüzdür. Biz ondan çok şey öğrendik, öğrenmeye de devam edeceğiz. Yüreğimizle, emeğimizle, coşkumuzla İzmir Birliği’nin genel kurulunda onun yanında yer alacağız, Zekeriya Mutlu’nun çalışmalarına katkı koymak için çaba sarf edeceğiz. Biz Zekeriya Mutlu’yu desteklemekten gurur duyuyoruz’ şeklinde konuştu.

Oda yöneticilerinin yaptığı jestten oldukça duygulandığı gözlenen İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ise, Pide ve Gevrekçiler Odası yöneticileri ile aralarında gönül bağı bulunduğunu söyledi.


Oda yöneticilerini şahsen tanıdığını belirten Mutlu, ‘Oda yöneticilerini yakından tanıyorum, seviyorum. Başkan Şükrü Erişen de çok yakın bir dostum. Yaptığım çalışmaların böylesine güzel jestlerle takdir edilmesi benim azmimi, şevkimi artırıyor. Vefalı bir kesimi oluşturan esnaf sanatkarlar ve yöneticileri her şeye layıktır’ dedi.



Haber Kaynağı: ESH

Bu haber 24752 kez okundu
Yükleniyor...