İzmir de Ulaşım

TELEFON DİNLENMESİNİ TEŞHİR EDEN YÖNTEM

Doğruluğu ne kadar geşerli bilmiyoruz ancak internette dolnan bir öneri olarak haber değeri gördük.Telefonunuzun dinlenip dinlenmediğini test ederek öğrenebiliyorsunuz.

25 Şubat 2011 Cuma 16:29
 Kulağa takılımısınız? Son yılların moda hastalığı sizde sarmışmı? Kuşku ve korku içinizde her telefon aramasında sizi kemiriyormu?
O zaman konunun uzmanları sizi bu korkularınız ve kuşkularınızdan bir az olsun  uzaklaştıracak aşağıdaki çok kolay yöntemi öneriyorlar.

UYGULAMA ÇOK KOLAY 

"KULAK SİZİ DE DİNLİYOR OLABİLİR!!! BUNU ÖĞRENMEK İÇİN KENDİ CEP TELEFONUNUZDAN KENDİ CEP NUMARANIZI BAŞINA 15 KOYARAK ARAYIN. NUMARANIZ ÇALIYOR İSE DİNLENİYORSUNUZ DEMEKTİR. EĞER "EKSİK YA DA YANLIŞ NUMARA ÇEVİRDİNİZ" MESAJINI DİNLİYORSANIZ DİNLENMİYORSUNUZ DEMEKTİR. ÖRNEK NUMARA ARAMA 150536...... İNANMIYORSANIZ DENEMESİ BEDAVA... GSM OPERATÖRÜNÜZÜN BU DURUMU AÇIKLAMASI İÇİN MÜŞTERİ HİZMETLERİNİZİ ARAYIN. BAKIN NE CEVAP ALACAKSINIZ."

Aynen önerilen bu.Denemek bedava, kuşkulardan arına bilirseniz mutlu olursunuz.
Aslında korkuyu yenmek için bu tür uygulamalar olsa bile insan olduğumuzu bilmemiz en büyük yardımcımızdır.
İnsan olanın başına her şey gelebilir.Buna katlanması gereken yürek ve karşılığı neyse mutlaka insanın bünyesinde mevcuttur.


Haber Kaynağı: ESH- Doğan Prepol
Yükleniyor...
Yorumlar yüklenirken lütfen bekleyiniz...