İzmir de Ulaşım

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI AKPINAR'DAN TERÖR MESAJI

Karşıyaka olarak, bugün derin bir üzüntüyle, yastayız.

11 Ekim 2015 Pazar 12:29
KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI AKPINAR'DAN TERÖR MESAJI


Karşıyaka olarak, bugün derin bir üzüntüyle, yastayız.

Ankara'da yaşanan Terör saldırısı ile ilgili Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar bir mesaj yayınladı. Mesaj'da şunları ifade etti;

Terör, olanca uğursuzluğu ve alçaklığı ile insanlarımızı katletti. Gözü dönmüş bu alçaklığa direnmek, yan yana olmak, artık vazgeçilemez bir gerekliliktir. İnadına barıştan, kardeşlikten, ülkemizin birliğinden söz etmekle yükümlüyüz. Faşizmin ve gericiliğin kirli yüzünü teşhir etmek, eli kanlı canilerin ve iplerini ellerinde tutanların mutlaka ve mutlaka hesap vermelerini sağlamak için, hep birlikte çalışmamız gerekmektedir. Dayatmaya çalıştığı yılgınlığa, umutsuzluğa ve teslimiyet tuzaklarına düşmememiz, bugün ülkemize yapılacak en büyük hizmettir.
         
Biz nice bunalımı, acıyı, kederi ve çaresizliği el birliğiyle yıkmış, yepyeni gelecekler kurmuş bir ülkenin çocuklarıyız. Derin üzüntümüzü, onulmaz bir acıyla yaşarken, bu gerçeği anımsamanın, birbirimize ellerimizi uzatmamızın tam zamanıdır.
        
Yitirdiğimiz insanlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifa dilerken, başın sağ olsun Türkiye diyorum.
  
Haber Kaynağı: ESH- Doğan Prepol
Yükleniyor...