İzmir de Ulaşım

BATININ OYUNLARI ASLANIMI ÖNE SÜRÜYOR

Suriye ile savaşa sürükleniyoruz.Batı Emperyalizmi o bildik oyunlarını oynamaya devam ediyor.Türkiyenin başını döndürecek övgülerle Suriye'nin üstüne sürülüyoruz.

11 Ağustos 2011 Perşembe 13:24
 Utanmaz diktatörlerin Suriye'ye demokrasiye geçişini önermesi bile bu oyunun iç yüzünü gösterirken biz hala bunu göremeyeceğizmi sanılıyor.Suud Kralı utanmaz diktatörün bile Suriye'ye demokrasi önermesi işin en komik tarafı değil mi?
Yandaş medya savaş tamtamlarını çalmaya devam ediyor.
Vatan'da ki haber ibretlik.İşte Türkiye'yi neredeyse Dünyanın en güçlü ülkesi yapacak açıklamaları sayfalarına yasıtması ;
"ABD Başkanı Barack Obama'nın Esad'ın görevden uzaklaştırılması için çağrı yapmaya hazır olduğunu, bunu ise ancak 'Türklerin gerçekleştirebileceğini' savunan Times, Türkiye'ye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler sıraladığı başyazısına 'Ankara kavşakta' başlığını atmış.
Gazete, 'Avrupa'nın yeni 'güçlü adamı' Türkiye, Orta Doğu'da da büyüyen bir güç' saptamasıyla başladığı başyazısında Türkiye'nin Suriye krizinin çözümünde oynayabileceği kilit rolü irdeliyor.
Beşar Esad'ın baskılara ve ülkesindeki felakete duyarsız tavrıyla Orta Doğu'nun siyasi gerçeklerini bile anlayamaz hale geldiğini savunan gazete, Suriye liderinin Batı'nın eleştirilerini ve tedirgin Arap komşularının değişim çağrılarını dikkate almamasını da 'aptalca' olarak niteliyor. 'Ama Türk Dışişleri Bakanı kendisini Ankara'nın dökülen kana ilişkin öfkesi konusunda uyarırken, ordusunu katliama göndererek Esad bizzat baskıcı rejiminin hayatta kalmasını riske atmış oluyor' analizine yer veriyor."

HALKININ YOKLUKTAN İFTAR YEMEKLERİNE HÜCUM ETTİĞİ BÖLGESEL DEV

Türkiye'yi öyle bir yağlıyorlarki.Duy inanma.Bölgesel Dev...!
İşte gölgesel dev analizi;

" 'ULUSLARARASI İHTİRASLARIYLA BÖLGESEL DEV'
Batı'nın, Osmanlı İmparatorluğu'nun yıkılış döneminde nitelendiği şekliyle 'hasta adamlığı', yakın tarihteki darbeler, istikrarsızlık ve aşırı yüksek enflasyon sorununa ilişkin akılda kalanlar nedeniyle Türkiye'yi çoğunlukla hafife aldığını kaydeden gazete, 'Türkiye bugün ise 74 milyonluk nüfusu, yüzde 9'luk yıllık büyüme oranı, taşmış durumdaki yabancı yatırımcısı, iddialı özgüveni ve uluslararası ihtiraslarıyla bölgesel bir dev' yorumuna yer vermiş. "

Haydi dev saldır !!!
Biz bu sözleri bir yerlerden anımsamalıyız.
Haber Kaynağı: ESH

Bu haber 1182 kez okundu
Yükleniyor...