İzmir de Ulaşım

LİSTEYE GİREMEYEN BAKANLAR SUSACAKMI?

Başbakan meydanlarda hızını alamıyor bazen.İşte tamda böyle bir durumda şeytan Başbakan'ın diline yaş sürdü belkide...Yoksa listeye giremeyenleri töhmet altında bırakacak bu önemli açıklamayı yapmazdı.Bu bir itiraftır.

15 Mayıs 2011 Pazar 13:41
 Hemde yüzyılın itirafı olmaya adaydır.Bir Başbakan düşünün ki mesai arkadaşlarının tekrar listelere girememesinin nedenini ima ederek bile olsa yolsuzluk usulsüzlük kokan bir açıklama ile zan altında bırakamaz.
Başbakan'da olsa haddine düşmez böyle bir uygulama.
Eğer aday gösterilememe nedenleri yolsuzlHaklı olarak Ana Muhalefet Başkanı halka götürüyor konuyu.İyide ediyor.
Bu halk şimdi 2023 e kadar bir süre daha mı verecek yeni aday listelerine giremeyecek olanların denenmesi için.
Halkın tercihidir evet diyebilir.Dersede karşılığını çekmeyede katlanır.
Ülke yangın yeri.Bir yanda ekonomik sıkıntılar diğer yanda uluslar arası konjöktürdeki biçilen rol.Komşulardaki sorunlar.Bu süreci doğru yönetecek yurtsever kadrolara ihtiyaç olduğu kuşku götürmez bir gerçek.Ama Halkımız ne diyecek görelim bakalım.
Ama bu konu halkın bozulmuş düzenekli seçeneklerine bırakılmayacak kadar önemli.Ancak Halkı bilgilendirecek aydınlanma ne yazıkki cılız ve güçsüz.Bir Halkın kaderini kendinden başkası çizemez.
Kaderini çizecek olan Halk 12 Haziranı bekleyip görecek.
Haber Kaynağı: ESH- Doğan Prepol
Yükleniyor...