İzmir de Ulaşım

METİN TANRIVERDİ MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY

Sitemizin seçkin kalemlerinden tanıdığımız Dikili'nin tanınmış turizmcisi Metin Tanrıverdi Dikili Belediyesi Meclis Üyeliği için başvuru yaptı.

01 Kasım 2018 Perşembe 18:05
 İşte Tanrıverdi'nin kamuoyuna adaylık başvurusunu duyurduğu yazısı;

METİN TANRIVERDİ'NİN DİKİLİ SEÇMENİNE DUYURUSUDUR.
-CHP'DEN BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN MÜRACAATIMI YAPTIM.
-NİÇİN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLMAK İSTİYORUM?

Dikilinin gelişmesi, Dikili'nin çocukları, gençleri, Öğrencileri, Belediyenin hizmetlerinden daha fazla verimli yararlanmalarını sağlayacak yatırımlara öncülük etmek ve katkı koymak . Bunun için.
Günlük Öğrenim öncesi OKUL ÇOCUK BAKIM SALONLARI açılmasını hayata geçirmek.
Bu salonların işlevi ; Okul açılmadan işe erken giden, İşten geç çıkan, çalışan anne babalar , işe giderken çocuklarını nereye bırakacakları konusunda büyük sıkıntı çekiyorlar. Bu sıkıntının giderilmesine yönelik olacak.
anne babalar çocuklarını, okuldaki bu salonlara bir veya yarım saat önce bırakacaklar. Çocuk buradan güvenli sınıfına gidebilecek.
akşam okul çıkışında Anne babası geç gelecek olan çocuklar Bir veya yarım hatta iki saat süre ile Çocuk Bakım salonlarına alınacak. 

OKUL ÇOCUK BAKIM SALONLARI
İmece usulü kısmi sembolik ücretle hizmet vermeli.
HER MAHALLEDE ÖĞRENCİ ETÜT SALONLARI AÇMAK.
Biliyoruz ki GÜNLÜK OKUL EĞİTİM SONRASI çocuklarımız sokakların yaratacağı olumsuz tehlikeli etkilerinde , Cep telefon bağımlığın da kurtarmak .

Okul eğitimine destek vermek için ders çalışma alışkanlığını geliştirmek için Okul sonrası destek eğitimi vazgeçilmez önemdedir. Etüt salonları bu ihtiyacı karşılayacaktır. Belediye Öğrenci Etüt Salonları Özellikle Emekçi dar gelirli ailelerimizin eğitimdeki sıkıntısını gidermede büyük katkı sağlayacaktır. hepimiz biliyoruz ki ülkemizde kaliteli eğitim ne yazık ki parayla oluyor. Zenginin Parası varsa emekçilerinde seçtiği Belediyesi var diyelim.
Ülkemizin iki öğünlü eğitim sisteminde kurtulup gün boyu eğitim sistemine geçemediği eğitim sisteminde, okul eğitimine dışarıdan destek için Belediye etüt salonlarının Öğrencilere ve ailelere büyük eğitim katkısı sağlayacaktır.
Yaşlılarımız içinde, özellikle kimsesi olmayan yaşlılarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak sosyalleştirecek  plan projeleri olmalı . Gençlerimiz içinde olmalı yetişkinler içinde olmalı.
Şimdilik çocuklarımız için önerilerimizi sizlerle paylaştım, diğerlerini de ileri ki günlerde paylaşacağım...
Yöremizin ekonomisini gelirini artıracak patronsuz kurulacak projeleri de sizlerle paylaşmak istiyorum ileriki günlerde.
Düşüncelerimizin ve niyetimizin samimiyetinin Doğruluğu Tanrıverdi ailesinin Dikiliye yaptığı yatırımlardır. Tanrıverdi Ailesi Dikilide kazandıklarını Dikilide Yatırıma dönüştürdü . Dikilide kazanıp başka yerlere götürmedi kendi zevkleri için boşa harcamadı.

NE MUTLU DİKİLİYE YATIRIM YAPANLARA...

Ben METİN TANRIVERDİ VE AİLEM OLARAK DİKİLİYE HİZMETİ MUTLUK SAYIYORUZ.

MUTLUDA OLUYORUZ.

BU MUTLUĞUMUZU DAHADA BÜYÜTEREK DİKİLİLERLE PAYLAŞMAK İÇİN Ailem ,ben ve partimle birlikte toplumsal hizmetin bir birimi olan Belediye meclisine adayım takdir partim CHP ve Dikili'li hemşerilerimindir.


CHP DİKİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI 
METİN TANRIVERDİ
Haber Kaynağı: ESH

Bu haber 5963 kez okundu
Yükleniyor...