İzmir de Ulaşım

2016 YILINDA 150 BİN METREKARE PARKE TAŞ BURHANİYE’YE DÖŞENDİ

Burhaniye Belediyesi tarafından Burhaniye’nin dört bir yanında devam eden yol yapım çalışmaları kapsamında, 2016 yılı parke taş döşeme bilançosunu açıklayan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, yol çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz dedi. 2016 yılı içeresinde kırsal ve merkez mahalleler olmak üzere toplamda 150 bin 800 metre kare parke taş döşeyen Burhaniye Belediyesi bununla birlikte 13 bin 377 metre beton bordür taş ve 11 bin 602 metre beton yağmur oluğunu ilçeye döşedi. Parke taş işleri yanı sıra ilçede muhtelif cadde ve sokaklarda kullanılmak üzere 150 ton soğuk asfalt yama malzemesi kullanan Burhaniye Belediyesi, 29 bin 075 metre yeni imar yolunu da hizmete açtı.

11 Şubat 2017 Cumartesi 17:34
2016 YILINDA 150 BİN METREKARE PARKE TAŞ BURHANİYE’YE DÖŞENDİ


Burhaniye Belediyesi tarafından Burhaniye’nin dört bir yanında devam eden yol yapım çalışmaları kapsamında, 2016 yılı parke taş döşeme bilançosunu açıklayan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, yol çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz dedi.

2016 yılı içeresinde kırsal ve merkez mahalleler olmak üzere toplamda 150 bin 800 metre kare parke taş döşeyen Burhaniye Belediyesi bununla birlikte 13 bin 377 metre beton bordür taş ve 11 bin 602 metre beton yağmur oluğunu ilçeye döşedi. Parke taş işleri yanı sıra ilçede muhtelif cadde ve sokaklarda kullanılmak üzere 150 ton soğuk asfalt yama malzemesi kullanan Burhaniye Belediyesi, 29 bin 075 metre yeni imar yolunu da hizmete açtı. 

ÖNCELİK SIRASINA GÖRE YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
Göreve geldiği günden bugüne kadar Burhaniye’nin geleceği için önem arz eden birçok projeye imza atan Belediye Başkanı Necdet Uysal yürüttüğü yol çalışmaları ile de halkın takdirini topluyor. Balıkesir’in, Büyükşehir Belediyesi olmasının ardından köylerin de sorumluluklarının ilçe belediyelerine geçmesiyle birlikte Burhaniye’ye 25 köy ve bir belde eklendi.



26 kırsal mahallesi ve 12 merkez mahallesine aynı anda birçok ekiple hizmet götüren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 2016 yılı içerisinde 97 bin 563 metrekare parke taşın merkez mahallelere, 53 bin 238 metrekare parke taşın ise kırsal mahallelere döşendiğini belirtti. Ayrıca asfalt yama işlerinin de durmadan devam ettiğini bildiren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal sürekli gelişim gösteren ilçemizde yeni imar yolları açımlarına da devam ediyoruz dedi. 2016 yılında da Burhaniye Belediyesi ekiplerinin dur durak bilmeden çalıştıklarını ifade eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Burhaniye Belediye Başkanlığı görevini üstelendiğimden bugüne kadar birçok mahallede yol yapım konusunda epey yol katettik. Merkez ve kırsal mahallelerimiz olmak üzere toplamda 38 mahallemize, öncelik sırasına göre aynı anda hizmet götürüyoruz. Özellikle kırsal mahallelerimizde ki eksikliklerin üzerinde durarak, merkez mahalleler ile yaşam standartlarını aynı seviyeye getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu anlamda belediye mesai arkadaşlarım dur durak bilmeden çalışarak bozuk ve bakımsız olan yollarda parke taş işlerine devam ediyor. Parke taş işlerimizin yanı sıra sürekli gelişen ve büyüyen Burhaniye’mizde yeni imar yolları da açarak halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi. 





 
Haber Kaynağı: ESH

Bu haber 1169 kez okundu
Yükleniyor...