19 Ağustos 2025 Salı
KARŞIYAKA CHP'DE SULAR BULANDIKarşıyaka bunu yaşamamalıydı.Ama yaşandıysada sonuçları en az tahribatla değerlendirilmeli.![]()
Karşıyaka CHP Demokratik Taban hareketi Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Adnan Alabay'ın gözaltına alınması ile ilgili yaptığı değerlendirme toplantısına Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cihan Türsen, Cevdet Tümtürk,Recai Acar,Meclis üyelerinden Günsel Sağlam,İsmail Horoz ve çok sayıda partılı katıldı.
Toplantıda söz alan Cevdet Tümtürk "Bizim için kişiler değil CHP önemlidir.
O nedenle Parti yönetimizde görev alanlar toplumda saygı gören kişiler olmalıdır. GAZETE BAŞLIKLARI Gazeteler başlıklarında CHP İlçe Başkanı gözaltına alındı diye yazıyor.Bu nedenle İlçe Başkanı ve yönetimi derhal istifa etmelidir."dedi.
Söz alan Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cihan Türsen " CHP bu olaylardan ötürü erozyona ugramaktadır.Kişiler ve kurumlar güvenlerini yitirdimi bir daha kendilerini toparlayamaz. Üye olarak kabul görmeyeceklerin yönetimlerde yeraldıklarını gördük.
Korku imparatorluklarını gördük.Alaybeyde yetişmiş biri olarak İlçe Başkanımızın bulunduğu duruma üzülüyorum. Siyasetle kişileri ayırmak gerekir.İlçe kongresinde sorunlar yaşandı.Samimi olarak söylüyorum, İlçe başkanımızın istifa edeceğini düşünüyorum."dedi.
Daha birçok partili söz alarak İlçe Başkanının ve yönetiminin partinin zarar görmemesi için derhal istifa etmeleri ve istifa etmiyorlarsa Genel Merkezin yada ilin görevden almaları gerekmektedir.
Ufak çaplı birde tartışma yaşandı. Daha sonra bir Duyuru hazırlamak için 20 kişilik bir komisyon oluşturuldu.
![]() ![]() ![]() ![]() HABER - RESİM : DOĞAN PREPOL Haber Kaynağı: ESH- Doğan Prepol
Yükleniyor...
Yorumlar yüklenirken lütfen bekleyiniz...
İLGİLİ HABERLER
|