İzmir de Ulaşım

SADRİ ŞENER GÖZALTINDA

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener İstanbul polisi tarafından yürütülen şike operasyonu çerçevesinde gözaltına alındı.Şike Davasında dalgalar başladı.Varan -1

11 Temmuz 2011 Pazartesi 09:35
  Trabzonspor Başkanı Sadri Şener  İstanbul polisi tarafından yürütülen şike operasyonu çerçevesinde gözaltına alındı.
 Sadri Şener İstanbul'dta gözaltına alınırken görüntülendi.
Garaj kapasından Emniyet Müdürlüğü'ne sokulan Sadri Şener 'Daha niye gözaltına alındığımı bilmiyorum polisler söyleyecek' dedi.
Sabah saat 07:30 sıralarında gözaltına alınan Sadri Şener sağlak kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'8dki Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü.
Operasyonun Organize İşler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülüyor. .
Futbolda şike soruşturması kapsamında Levent Kızıl da gözaltına alındı. Eski TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kızıl sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü

Dün gece İnternet sitesinden kamuyuna ve taraftara çağrı yapmıştı.
Dün gece 23.06'da Trabzonspor internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;
Yaklaşık 1 haftalık süre içerisinde ülke gündemini meşgul eden futbola yönelik hukuki süreç, kulübümüz tarafından da büyük bir ilgi ve dikkatle takip edilmektedir. Adalet sisteminin sırasıyla emniyet, savcılık ve mahkeme boyutunda cereyan eden gelişmeler, sonuçları itibariyle üzerinde yorum yapılamayacak kadar hassas bir içerikte sürmektedir.
Bu gerçekler ışığında, camiamızın bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sağduyu ve sükûnetini koruması büyük önem taşımaktadır.
Böylelikle, başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kesimlerin toplumun tansiyonunu daha da yükseltecek eylem ve söylemlerden kaçınmaları, süreci sakinlikle değerlendirmeleri gerekmektedir.
Aksi halde sergilenecek davranışların camiamıza ve toplumsal huzurumuza hiçbir faydası dokunmayacağı gerçeğinden hareketle, konuya gereken duyarlılığın gösterileceğine inanıyor, saygılar sunuyoruz.
Haber Kaynağı: ESH- Doğan Prepol
Yükleniyor...